2010. április 22., csütörtök

Antwerpenből..

Először is: ez egy szar hely! Szar a lakás, a város, az emberek!!!

ennyit bevezetőnek. :-)

Szóval ideértünk cirka 11 óra alatt Berlinből. Baromi jó volt mondhatom, ráadásul egyik gyerek semmi volt hajlandó elaludni, így totál nyűgösek voltak, nem lehetett bírni velük. Ajánlom visszafelé egy vulkán se merjen kitörni!!!!
Ez az utca, ahol van a lakás (kiderült nem az övék, csak kibérelték egy hónapra) totál káosz csinálják a járdákat, minden tiszta szemét, tiszta por, brümmög, zümmög minden.
De azért vicces emberek laknak itt is. :-) Tele van a környék zsidókkal: kemény kalap, makkos cipő, két göndör lokni kikacsint a kalap alól. Rohadt viccesen néznek ki, mindig vissza kell fognom magam, nehogy elröhögjem magam.
Ja, de kaptam egy külön szobát, a család meg a nappaliban alszik, mivel mindig baromi későn fekszenek le, gondolom így egyszerűbb. De azért rendes tőlük, hogy átengedték nekem a szobát. Igaz csak a nappaliban van net, így nagyon nem tudok netezni. Napközbe gyerekek, este meg nem akarok zavarni.
A közelben sehol egy normális hely, legalább egy óra, mire beérek a belvárosba. Mindenhol drágakő üzletek vannak, persze rohadt drágán. Már ki is néztem az eljegyzési gyűrűmet, de kösse fel a gatyáját, aki meg akar kérni! :-)
Ja, és senki nem beszél németül, csak angol, meg flamand, és hát egyik se nagyon megy.
De egy pozitívum! Találkoztam két magyar nővel a játszótéren. Na ilyen még Németben sem volt, szóval egy pont Belgiumnak. :-)
Daniel állandóan dolgozik, de hát szombaton premier, gondolom ilyenkor muszáj. Azt mondta, lehet, hogy Miskolcon is lesz bemutató, olyan jó lenne hazamenni egy kicsit. Azt mondták, ha megyünk Magyarországra, akkor mindenképp bemegyünk Lajoskomáromba is! De tényleg nem biztos még, ezért inkább nem élem bele magam.
Mi volt még? Semmi.Jelentkezek, ha történik valami, de már jó lenne, ha mennénk Osnabrückbe. Már hiányzik az Ildikó is. Hallod, hiányzol Csajeee!!! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése